Address: Søren Zakariassens gate 14, 9010 Tromsø

©2018 by Pinsekirken Filadelfia Tromsø

VELKOMMEN TIL
SØNDAGSSKOLE

Vi har søndagsskole hver søndag hele skoleåret under deler av Gudstjenesten.

Søndagsskolen varer i ca. 45 minutter og er tilrettelagt for barn fra 3-10 år. De som er yngre er velkommen sammen med en voksen. De som er eldre kan gjerne være sammen med oss så lenge de vil, kanskje de kan hjelpe til med noe?

Vi bruker Pinsebevegelsens søndagskoleopplegg,

Helt Konge:

Temabasert, kreativ undervisning om bibelske sannheter og kunnskap om Gud.

Hver søndag ber vi for, og gir penger til fadderbarnet vårt: Jassica i Pakistan. Vi støtter henne med Kr 300,- i mnd.

Husk å ta med penger om du ønsker å gi til Jassica!

Søndagsskolen vår er innmeldt som lag i Pinsevennenes Barne- og Ungdomsutvalg.

Å være et "lag" gir oss tilgang til mye ressurser i søndagsskolearbeidet.

Det betyr at barna kan meldes inn som medlem på søndagsskolen, vi inviterer derfor barna til å betale en frivillig kontingent. Kontingenten er på Kr 50,- per år. Barna blir ikke medlem av menigheten, men medlem av en gruppe/lag, på lik linje med et fotballag eller et kor.

Alle barn er like velkommen på søndagskolen - om de velger å betale frivillig kontingent eller ikke.

Alle faste medarbeidere på søndagsskolen har godkjent politiattest.

Har du lyst til å være medarbeider i søndagsskolen vår så ikke nøl med å ta kontakt!