Address: Søren Zakariassens gate 14, 9010 Tromsø

©2018 by Pinsekirken Filadelfia Tromsø

SAMMEN BYGGER VI MENIGHET

Vi er alle sammen med å bygge menighet, på mange forskjellige måter. Hvor alle ressurser er til like stor velsignelse for oss.

Ønsker du å bidra, bygge menighet eller hjelpe til med noe?
Du må nødvendigvis ikke stå på scenen å forkynne - det er en mange andre oppgaver som er like viktig. For at gudstjenesten og andre samlinger skal gå rundt, så trenger vi mange ressurser og hjelp. Her er en beskrivelse av noen av oppgavene vi trenger hjelp til:

L O V S A N G

Ønsker du å hjelpe til med lovsangen?

Spiller du noen instrumenter, eller er du glad i å synge? Kanskje lovsang er noe for deg? Ta kontakt med oss!

Vi har lovsangøvelse onsdager kl 19:00-20:30. Velkommen innom!

V E R T S K A P

Vertskap består av oppgaver som å ønske velkommen i døren til gudstjenester, ansvarlig for kollekt og møteledere. Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer!

K A F È

Liker du å bake, lage lunsj eller å bare stelle i stand en koselig kafe?
Da kommer du til å like deg veldig godt i kafèen vår! Vi blir glad for all hjelp vi kan få. Om du ønsker å ha kafè 1 gang i måneden eller 1 gang i halvåret, så er det til stor hjelp. Ta kontakt med oss om dette er noe for deg!

T E K N I S K

Liker du knapper og duppe-dingser? Ønsker du å hjelpe oss med Power-Point, lyd og lys? Du får all opplæring du trenger, ingen bakgrunnskunnskap er nødvendig! Ta gjerne kontakt med oss!

R E N G J Ø R I N G

Rengjøringshjelp er en stor gave å få! Dette setter vi utrolig pris på.
Man jobber sammen i team så dette er et veldig sosialt arbeid - og noe som gleder veldig mange! Ta kontakt om du ønsker å vite mer!

T O L K E T J E N E S T E

Kan du et annet språk enn norsk? Kunne du tenke deg å hjelpe andre å forstå?
- Hjelp oss å oversette våre gudstjenester, slik at de som har et annet morsmål enn norsk også kan få høre og forstå Guds ord når de kommer i kirka vår! Ta kontakt med oss om dette er noe du kunne tenke deg å være med på!